7. RESULTATS

Aquest és el resultat final fruit del treball de tot el llarg del trimestre (Veure un recopilatori de renders més extens en l’apartat de CONCEPTE)

Els dos membres del grup, Edu i Marina, estem satisfets del concepte obtingut ja que creiem que és tracta d’un model fabricable que cubriria un nítxol de mercat deixat de banda per les torradores actuals.

El desenvolupament del projecte no ha estat fàcil ja que s’ha hagut de dissenyar la torradora intuitivament partint de les mides de mitja llesca del característic pa de motlle industrial degut que, des d’un bon principi, es decidí trencar amb el model de torradora arquetípic. Assignatura de projectes… Torradora… Per què no innovar? És el que té!

Es verifica que el resultat és satisfactori i funcional quan ens centrem a observar els anàlisis realitzats; el conjunt suportaria la temperatura generada en l’interior sense perill que es fongués la carcassa, estant aquesta capacitada per suportar les càrregues que es requerien (pes d’una persona apoyada =20Kgf) amb un factor de seguretat idòni per la funcionalitat.

Fins aquí el nostre treball, esperem que us hagi semblat interessant. Qui sap si en un futur el seguirem desenvolupant per treure’l realment al mercat? Mentrestant:

FANCY A TOAST?

cannibalcj

Deja un comentario